100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eiken meubels Brabant

Eiken is een houtsoort waar u echt alle kanten mee op kunt. Ook voor meubels is dit materiaal zeer geschikt. Bij Van der Drift Meubelen vind u dan ook een ruim aanbod eiken meubels uit Brabant. Het eiken dat gebruikt wordt voor de meubels van Van der Drift Meubelen komt namelijk voort uit 100% eiken ambacht uit Brabant.

Duurzaam & robuust

Meubels van eiken zijn zeer duurzame meubels. Eikenhout kan namelijk jaren mee, zeker als het op de juiste manier verzorgd wordt. Dit komt doordat eiken een harde en robuuste houtsoort. Hierdoor kunnen meubels van eiken goed tegen een stootje. Ideaal dus met kleine kinderen of huisdieren.

Eiken meubels uit Brabant bij Van der Drift meubelen

Bij Van der Drift Meubelen bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar eiken meubels zoals een eettafel of een dressoir. Vind een Van der Drift meubelen dealer bij u in de buurt om een stijlvol eikenhouten meubel te vinden dat gegarandeerd mooi staat in uw interieur.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.