100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten tv dressoir

Een tv dressoir is onmisbaar in iedere woonkamer. Niet alleen om uw tv op te zetten, maar ook om sfeer te geven aan de ruimte. Een tv dressoir is vaak een vrij groot meubel en daarmee bepalend voor de sfeer in de woonkamer. Kiest u voor een eikenhouten tv dressoir dan zit dat met de sfeer wel goed.

Unieke tv dressoirs

De tv dressoirs van Van der Drift Meubelen zijn uniek. Deze eikenhouten tv dressoirs staan niet alleen mooi in uw interieur, maar zijn ook heel prettig in gebruik en gaan dankzij het materiaal jaren mee. Van klassiek of landelijk tot strak en modern, Van der Drift Meubelen heeft het allemaal. Zo vindt u altijd een uniek tv dressoir dat bij u en uw interieur past.

Eikenhouten tv dressoir bij Van Der Drift Meubelen

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eikenhouten tv dressoirs in verschillende stijlen, kleuren en maten. Naast tv dressoirs heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels gemaakt van eiken, zoals wandkasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.