100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten eettafel

De eettafel is meestal de plek in huis waar het allemaal gebeurd. Er wordt aan gegeten, belangrijke gesprekken worden vaak hier gevoerd en nieuwe plannen worden hier gemaakt. Kortom, de eettafel vormt een belangrijke en centrale plek in huis. Omdat er zoveel aan de eettafel gebeurd, is het fijn als deze tegen een stootje kan. Een eikenhouten eettafel is dan perfect.

Duurzaam en robuust

Met een eikenhouten eettafel zit je eigenlijk altijd goed. Een tafel van eikenhout is zeer duurzaam, omdat eiken erg lang mee gaat met de juiste verzorging. Een andere reden waarom eiken zo duurzaam is, is omdat eikenhout uit Europa komt. Dit scheelt natuurlijk weer in de uitstoot van CO₂ omdat het hout minder ver hoeft te reizen. Daarnaast is eiken zeer robuust en hard, wat er voor zorgt dat het hout tegen een stootje kan.

Sfeer in huis met de eikenhouten eettafels van Van der Drift

Met een eikenhouten eettafel van Van der Drift zorg je gegarandeerd voor sfeer in huis. Of u de tafel nu in de keuken of in de woonkamer zet, door het maatwerk en de verschillende mogelijkheden is er altijd een tafel die bij uw interieur past. Wilt u uw tafel liever helemaal zelf samen stellen? Ook dat kan. Neem dan een kijkje bij de tafel configurator en creëer jouw droomtafel. Geïnteresseerd geraakt in een tafel van Van der Drift? Kijk dan snel welke dealer bij u in de buurt eiken eettafels van Van der Drift verkoopt.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.