100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Duurzame meubels van eikenhout

Bent u op zoek naar meer duurzame meubels? Dan zijn meubels van eikenhout een goede optie. Eikenhout is namelijk een duurzaam materiaal om verschillende redenen. Maar naast duurzaam, zijn eikenhouten meubels ook zeer sfeervol!

Wat maakt eikenhouten meubels zo duurzaam?

Eikenhouten meubels zijn duurzame meubels om verschillende redenen. Zo is eikenhout een massieve houtsoort. Hierdoor is eikenhout hard en sterk en kan daardoor heel goed tegen stootje. Daardoor kunnen meubels van eikenhout jarenlang, zelfs generaties lang, mee. Meubels van eikenhout hebben een ontzettend lange levensduur en zijn bestand tegen kromtrekken.

Daarnaast wordt eikenhout voornamelijk geproduceerd in Europa en hoeft dit hout, in tegenstelling tot tropische houtsoorten, niet van ver te komen. Ook het hout dat gebruikt wordt door Van der Drift Meubelen is Europees eiken. Dit in combinatie met de stevigheid van het hout zorgt ervoor dat je eikenhouten meubels erg lang mee gaan.

Maatwerk meubels

Doordat de complete eiken meubelcollectie van Van der Drift Meubelen op een ambachtelijke manier gemaakt worden, behoort maatwerk altijd tot de mogelijkheden. Hierdoor zijn al onze meubels uniek

Eikenhouten meubelcollectie van Van der Drift Meubelen

Eikenhouten meubels zorgen voor leven in huis en geven je interieur een natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn meubels van eiken goed te combineren met allerlei verschillende woonstijlen, zoals landelijk, klassiek of industrieel. Zo past die ene eikenhouten eettafel, wandkast of salontafel dus altijd bij je interieur, ook wanneer je je woonkamer een make-over geeft.

Geïnteresseerd geraakt in de meubels van Van der Drift? Neem dan een kijkje bij één van onze dealers bij jou in de buurt en laat je inspireren.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.