100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eiken meubelcollectie

Bij Van der Drift Meubelen vind je een uitgebreide eiken meubelcollectie. Deze eikenhouten meubels worden ambachtelijk gemaakt van Europees eiken. Hierdoor is het eikenhout dat gebruikt wordt door Van der Drift erg duurzaam. Daarnaast is eikenhout erg robuust en duurzaam waardoor de meubels jaren mee gaan.

Maatwerk eiken tafels

Doordat alle meubels bij Van der Drift Meubelen ambachtelijk gemaakt worden, is maatwerk mogelijk. Alle tafels van Van der Drift kunnen helemaal naar wens op maat gemaakt worden. De eiken tafels zijn leverbaar in iedere gewenste afmeting, dikte en kleur. Dit maakt ieder meubel uniek.

Eiken meubels bij Van der Drift meubelen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tafel of kast, bij Van der Drift Meubelen vindt u een uitgebreide collectie meubels van eiken. Geïnteresseerd geraakt in de meubels van Van der Drift? Neem dan een kijkje bij één van onze dealers bij u in de buurt en laat u inspireren.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.