100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten wandkast

Op zoek naar een nieuwe kast? Neem dan eens een kijkje bij Van der Drift. Bij Van der Drift Meubelen vind je verschillende eikenhouten wandkasten in verschillende formaten. Een eiken wandkast is een waardevolle aanvulling op jouw interieur.

Eiken wandkast voor iedere woonstijl

Een eiken wandkast is geschikt voor iedere woonstijl. Of je nu van landelijk houdt of juist van industrieel, eiken past altijd. Daarnaast is een eiken wandkast zeer duurzaam. Eikenhout gaat namelijk wel 20 tot 25 jaar mee wanneer het op de juiste manier behandeld wordt. Ook kan een eiken wandkast goed tegen een stootje, want eikenhout is een harde houtsoort. Ideaal dus met kleine kinderen of huisdieren.

Eikenhouten wandkast bij Van der Drift Meubelen

Bij Van der Drift Meubelen vind je een uitgebreid aanbod eiken wandkasten. Naast wandkasten bieden wij ook dressoirs, smalle kasten en buffetkasten. Interesse? Neem dan contact met ons op of vind een dealer bij jou in de buurt.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.