100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten buffetkast

Een mooie eikenhouten buffetkast kan een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Een buffetkast is niet alleen zeer handig om uw servies in op te bergen. Door de open gedeeltes kunt u er namelijk ook prachtige decoratie in kwijt.

Veelzijdig interieur item

Een buffetkast bestaat vaak uit twee delen. Het onderste gedeelte is voorzien van lades en kastdeuren, wat dit gedeelte ideaal maakt om spullen in op te bergen. En door de grootte van de kast, kan er er super veel in opgeborgen worden. Het bovenste gedeelte is juist meer open en daardoor perfect om bijvoorbeeld mooie souvenirs in ten toon te stellen. Hierdoor geeft u de kast een persoonlijk tintje. Een buffetkast is zeer popular in keukens, eetkamers en woonkamers. Dit maakt de buffetkast een zeer veelzijdig interieur item, maar ook een sfeerbepalend meubel.

Eikenhouten buffetkast bij Van Der Drift Meubelen

Met een eikenhouten buffetkast van Van der Drift Meubelen kunt u alle kanten op. U vindt bij ons kasten in verschillende stijlen, kleuren en maten. Naast buffetkasten heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels gemaakt van eiken, zoals dressoirs en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.