100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten sidetable

Een eikenhouten sidetable, ook wel een wandtafel genoemd, is een smal en hoog meubelstuk. Een sidetable heeft een veelzijdig karakter en is de perfecte tafel om mooie spullen op te plaatsen die gezien mogen worden. Zeker wanneer je niet zo veel ruimte hebt, is een sidetable ideaal.

De mogelijkheden van een sidetable

Een sidetable is vanwege zijn formaat zeer geschikt in verschillende ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld in de hal, een ruimte die vaak lang en smal is. Een sidetable is hier het ideale meubelstuk. Maar ook in de woonkamer komt de sidetable goed tot zijn recht. Voor een extra ruimtelijk effect wordt de sidetable achter de bank geplaatst. Naast deze ruimtes is een eikenhouten sidetabel ook zeer geschikt voor in de slaapkamer, eetkamer of studeerkamer.

Eikenhouten sidetable bij Van Der Drift Meubelen

Met een eikenhouten sidetable van Van Der Drift Meubelen kunt u dus ontzettend veel kanten op. Bij Van der Drift Meubelen vindt u eikenhouten sidetables in verschillende stijlen, kleuren en maten. Naast sidetables heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels gemaakt van eiken, zoals vitrinekasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.