100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten vitrinekast

Een eikenhouten vitrinekast is bij uitstek dé kast om mooie spullen in tentoon te stellen en om spullen in op te bergen. Een vitrinekast is namelijk een kast waarbij de voorkant van glas is en waarin spullen kunnen worden uitgestald. De vitrinekast is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Een eikenhouten vitrinekast geeft sfeer en staat stijlvol.

De multifunctionaliteit van een vitrinekast

Een vitrinekast is zo veelzijdig en multifunctioneel dat deze in iedere ruimte mooi staat. Zo is een vitrinekast zeer geschikt in de woonkamer om mooie decoratie en souvenirs in uit te stallen, maar staat deze kast ook mooi in de eetkamer/eethoek met daarin een mooi servies. Een ook op kantoor misstaat deze kast niet. Doordat de kasten verkrijgbaar zijn in verschillende maten en stijlen, is er altijd wel een geschikte kast voor in uw interieur te vinden.

Een eikenhouten vitrinekast van Van der Drift Meubelen

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eikenhouten vitrinekasten in verschillende stijlen, kleuren en maten. Naast vitrinekasten heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels gemaakt van eiken, zoals salonkasten en bijzettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.