100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten dressoir

Een dressoir kast is een halfhoge en erg veelzijdige kast. Hierdoor past deze goed in iedere ruimte. Een eikenhouten dressoir is niet alleen mooi en sfeervol, maar ook nog eens erg nuttig om rondslingerende spullen in op te bergen of juist ideaal als ruimteverdeler. Bij Van der Drift Meubelen vindt u unieke dressoirs in verschillende stijlen.

Veelzijdig en multifunctioneel

Een dressoir is ideaal om uw mooie woonaccessoires en souvenirs op uit te stallen of om juist minder mooie spullen in weg te stoppen. Meestal wordt een dressoir in de woonkamer geplaatst, maar ook in de hal of in de slaapkamer staat deze kast mooi en geeft het de ruimte net die extra touch. Ook voor op kantoor is een dressoir kast zeer geschikt. Een dressoir kast is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen en komt daardoor op veel plekken goed tot zijn recht.

Een eikenhouten dressoir van Van der Drift Meubelen

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eikenhouten dressoirs in verschillende stijlen, kleuren en maten. Naast dressoirs heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels gemaakt van eiken, zoals wandkasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.