100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten bijzettafels

Naast salontafels vindt u bij Van der Drift Meubelen ook eiken bijzetttafels. Een bijzettafel is ideaal om aan te schuiven bij een stoel of de bank, zodat u altijd een tafeltje in de buurt heeft.

Verschil bijzettafel en salontafel

Het verschil tussen een bijzettafel en een salontafel zit hem in het formaat. Een salontafel is namelijk een stukje groter dan een bijzettafel. Daarnaast is een bijzettafel meer bedoeld als mobiel meubelstuk, omdat je deze door het kleinere formaat makkelijk ergens kunt bijzetten. Hierdoor kan een bijzettafel wel gebruikt worden als salontafel, maar een salontafel niet als bijzettafel.

Een bijzettafel van Van der Drift Meubelen

Ziet u door alle tafelpoten het bos niet meer? Neem dan een kijkje bij Van der Drift Meubelen. Hier vindt u namelijk eiken bijzettafels en salontafels in verschillende stijlen, kleuren en maten. Daarnaast heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubelen van eikenhout, zoals eettafels en wandkasten. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.