100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Creëer jouw eigen tafel!

De tafelconfigurator

Ben je op zoek naar een tafel die aan al je wensen voldoet? Stel jouw eigen droomtafel samen in zeven eenvoudige stappen met de tafelconfigurator. Kies je gewenste bladvorm, zoals ovaal, recht of rond. Maak een keuze voor je onderstel en bepaal de gewenste kleur van je tafel. De kleur en de afwerking geven jouw droomtafel een unieke uitstraling. Kies de maat van je blad, de randafwerking en de toepassing van natuurlijke details van het materiaal.

Rechte of ronde hoeken, afgeronde zijkanten of een natuurlijke randafwerking? Jouw houten tafel realiseren we zoals jij dat wilt. Je hebt direct inzicht in de prijs van jouw tafel.

Wil je graag advies? Ga dan direct naar de dealerlocator, want er is altijd een dealer dicht bij jou in de buurt die je helpt bij het maken van de juiste keuze, zodat je volop plezier hebt van je droomtafel.

Begin met ontwerpen Ik laat me inspireren
100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Daarom kies je voor tafels van Van der Drift

  • Leverbaar in jouw gewenste afmeting, dikte en kleur
  • Maatwerk mogelijk, elk meubel is uniek met oog voor natuurlijke details
  • Hoge kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Altijd een dealer in de buurt
dealerlocator

Met eiken kun je echt elke kant op!

Een eiken tafel is echt een aanwinst voor je interieur. Een houten tafel zorgt voor warmte en sfeer in je woning passend binnen jouw woonstijl. Alle tafels van Van der Drift Meubelen maken we op maat in de gewenste vorm, van grote tot kleine eiken tafels en van ovaal tot rond of vierkant. Met de tafel­configurator kies je altijd voor jouw droomtafel, passend bij jouw wensen en je interieur. De mogelijkheden met eikenhout zijn eindeloos. We inspireren en verrassen je graag. Onze tafels zijn duurzaam, gemaakt van hoogwaardig eikenhout en hebben een lange levensduur inclusief garantie.

Tafel­configurator

Ontdek onze nieuwe Tafel­configurator

Creëer jouw eigen tafel

Begin met ontwerpen

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.