100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Oock en Note

Collectie

Ontdek de nieuwe meubelcollecties Oock & Note. Industrieel design is de inspiratiebron geweest voor de totstandkoming van deze twee nieuwe lijnen.

De steellook details geven deze wandmeubels een eigentijdse uitstraling. De Oock meubellijn is uitgevoerd in smaakvol eikenhout, de Note meubellijn in walnotenhout. Het notenhout kenmerkt zich door de warme donkere kleur en de luxe uitstraling. De Note collectie heeft een mooi glad oppervlak met een fraaie en verfijnde nervenstructuur in het hout. Het eikenhout zorgt voor een robuuste uitstraling.

De Oock & Note bestaan uit twee type tv-dressoirs, een tweedeurs vitrinekast, twee gangbare kastmodellen en een dressoir in drie verschillende uitvoeringen. Het dressoir en het tv-dressoir zijn zowel zwevend aan de muur te plaatsen, of staand op een terugvallende plint.

De Oock & Note collectie sluit uitstekend aan bij het bestaande tafelprogramma van Van der Drift.

Product
Dressoirs

Bekijk Dressoirs

Product
TV-dressoirs

Bekijk TV-dressoirs

Product
Buffetkasten

Bekijk Buffetkasten

Product
Vitrinekasten

Bekijk Vitrinekasten

Product
Highboards

Bekijk Highboards

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.