100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Licht eiken salontafel

Bent u op zoek naar een licht eiken salontafel om uw zithoek stijlvol te maken? Kies dan voor een salontafel van licht eiken hout van Van der Drift Meubelen. Deze salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en bieden meer dan alleen een plek om uw koffie te serveren. U hebt ook extra opbergruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften. Bovendien gaan onze licht eiken salontafels jaren mee.

De mogelijkheden in licht eiken salontafels

Heeft u een licht eiken salontafel gevonden die perfect past bij de rest van uw interieur? Meet dan goed de beschikbare ruimte op en kies voor een grote of twee of drie kleinere tafels, rond of vierkant of met of zonder opbergruimte. Zo kunt u genieten van een mooie licht eiken salontafel die perfect bij uw interieur past en zorgt u er ook voor dat er genoeg loopruimte overblijft.

Bij welk interieur past een licht eiken salontafel

Een licht eiken salontafel is een veelzijdig meubelstuk dat in verschillende soorten interieurs past. Of je nu een Scandinavisch interieur hebt met een minimalistische esthetiek, een klassiek interieur met warme kleuren en patronen, of een modern interieur met strakke lijnen en weinig decoraties, een licht eiken salontafel voegt een natuurlijke en neutrale uitstraling toe aan elke ruimte. Bovendien kan het dienen als een perfecte basis voor het tonen van decoratieve items en het creëren van een gezellige sfeer in de woonkamer.

Een eiken salontafel van Van der Drift

Bij Van der Drift Meubelen vindt u licht eiken salontafels in verschillende stijlen, maten en kleuren. Naast salontafels heeft Van der Drift ook andere bijpassende lichte meubels van eiken, zoals dressoirs, wandkasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.