100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Industriële eikenhouten meubels

Industrieel is een populaire woontrend die inmiddels al eventjes meegaat, maar voorlopig ook nog niet weg te denken is. Ook bij Van der Drift Meubelen vindt u industriële meubels. En dat is niet voor niets, want industrieel en eikenhout gaan perfect samen. Daarnaast zijn industriële eikenhouten meubels ook goed te combineren met andere woonstijlen.

Industrieel en hout: een perfecte combinatie

Industrieel en hout vormen een perfecte combinatie. Dit maakt dat industriële meubels vaak duurzaam zijn. Denk bij industriële meubels bijvoorbeeld aan een eettafel met een eikenhouten tafelblad en zwarte metalen poten. Of een mooie salonkast van eikenhout afgewerkt met metalen onderdelen. Industriële eikenhouten meubels staan stijlvol geven daarnaast veel sfeer.

Industriële eikenhouten meubels bij Van der Drift Meubelen

Bij Van der Drift Meubelen vindt u ook industriële eikenhouten meubels in het assortiment, zoals tafels en kasten, in verschillende maten en kleuren. Alle houten meubels van Van der Drift Meubelen zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.