100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Industriële eiken tafel

Op zoek naar een industriële tafel? Dan bent u bij Van der Drift Meubelen aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk industriële eiken tafels in verschillende maten, soorten en kleuren. Met een industriële tafel kunt u alle kanten op.

Industriële trend

Industriële meubels en accessoires zijn al een tijdje een trend en deze trend blijft ook nog wel even. Vooral industriële tafels zijn erg populair. Een industriële tafel bestaat meestal uit een houten tafelblad en een metalen onderstel. Dit onderstel kan bestaan uit rechte poten, maar ook uit gekruiste poten of juist een onderstel in het midden van de tafel. Vooral een industriële eiken tafel is populair.

Industriële eiken tafel

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eikenhouten tafels in verschillende stijlen, kleuren en maten. Naast eettafels heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels gemaakt van eiken, zoals wandkasten en sidetables. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.