100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Grijs eiken salontafel

Een mooie grijze eiken salontafel is een must om een gezellige en sfeervolle zithoek te creëren. Niet alleen handig om een kopje koffie of thee op te zetten, maar ook fijn als opbergruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften. Daarnaast gaat een grijs eiken salontafel ook nog eens jaren mee. De zwarte eiken salontafels van Van der Drift Meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Grijs is een rustige en neutrale kleur die gezelligheid uitstraalt. Het is een mooie aanvulling op elk interieur en past bij veel verschillende stijlen. Het is een kleur die elegantie en stijl combineert met een aangename sfeer.

Het kiezen van de juiste grijze eiken salontafel

Ben je op zoek naar een stijlvolle, eigentijdse salontafel voor je woonkamer? Kijk dan eens naar onze prachtige grijze eiken salontafels. Een grijze salontafel is een perfecte aanvulling op elk interieur en past bij veel verschillende stijlen. Met zijn elegante uitstraling en aangename sfeer creëer je een stijlvolle look. Of je nu gaat voor één grotere tafel of twee of drie kleinere, rond of vierkant of met of zonder opbergruimte, wij hebben de gene die bij u past! Meet goed de beschikbare ruimte op, zodat de salontafel niet te groot is en er genoeg loopruimte overblijft.

Een eiken salontafel van Van der Drift

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eiken salontafels in verschillende stijlen, maten en nog vele andere kleuren. Naast salontafels heeft Van der Drift ook andere bijpassende meubels van eiken, zoals dressoirs, wandkasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.