100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten tafelblad

Met een eikenhouten tafelblad van Van der Drift kunt u alle kanten op. Bij Van der Drift is het namelijk mogelijk om uw tafel helemaal zelf samen te stellen in de tafel configurator. Kiest u voor een rond, een ovaal of juist een rechthoekig blad?

Eikenhouten tafelblad op maat

Een tafelblad van eiken is een aanwinst voor ieder interieur. Eiken geeft namelijk sfeer en er zijn talloze mogelijkheden bij Van der Drift, ook wat betreft de maat. Zo is er altijd wel een tafelblad dat aansluit op uw woonwensen. Of u nu een tafel voor vier personen wilt of voor acht, alles is mogelijk. Gaat u voor een stoere industriële look met stalen poten of meer voor een klassieke landelijke look met houten poten?

Tafel configurator bij Van der Drift

Voldoet het standaardaanbod net niet helemaal aan de wensen? Of zoet u een eikenhouten tafelblad in een specifieke maat? Dan biedt de tafel configurator van Van der Drift uitkomst. In deze configurator kunt u helemaal zelf bepalen hoe de tafel eruit komt te zien en kiest u uw gewenste tafelblad, poten, kleur en afmetingen.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.