100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten salontafel

Een mooie eikenhouten salontafel is een must om een gezellige en sfeervolle zithoek te creëren. Niet alleen handig om een kopje koffie of thee op te zetten, maar ook fijn als opbergruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften. Daarnaast gaat een eiken salontafel ook nog eens jaren mee. De eiken salontafels van Van der Drift Meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Het kiezen van de juiste salontafel

Wanneer u gaat voor een nieuwe eiken salontafel, is het belangrijk dat deze goed past bij de rest van uw interieur. Of ga juist voor iets totaal anders. Daarnaast is het belangrijk dat u de beschikbare ruimte goed op meet zodat de salontafel niet te groot is en er genoeg loopruimte overblijft. Gaat u voor één grotere tafel of twee of drie kleinere, rond of vierkant of met of zonder opbergruimte?

Een eiken salontafel van Van der Drift

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eiken salontafels in verschillende stijlen, maten en kleuren. Naast salontafels heeft Van der Drift ook andere bijpassende meubels van eiken, zoals dressoirs, wandkasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.