100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eikenhouten salonkast

Een eiken salonkast is een echte aanwinst voor in huis. Of u nu een landelijke woonstijl nastreeft, of een industriële, eikenhout is altijd goed en geeft veel sfeer.

Verschillende toepassingen

Een eiken salonkast is een smaakvol meubel met verschillende toepassingen. Een salonkast staat mooi in de woonkamer, maar ook in andere ruimtes in huis. De salonkast biedt daarnaast veel opbergruimte en is dus ideaal als u spullen achter gesloten deuren wilt opbergen. Het fijne van een eiken salonkast is dat eikenhout jaren mee gaat en met de juiste verzorging ook heel lang mooi blijft. Dit maakt een salonkast van Van der Drift erg duurzaam.

Een eiken salonkast van Van der Drift

Bij Van der Drift Meubelen vindt u eiken salonkasten in verschillende stijlen, maten en kleuren. Naast salonkasten heeft Van der Drift Meubelen ook andere bijpassende meubels van eiken, zoals een dressoir of een wandkast. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.