100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Eiken salontafel rond

Wil je je woonkamer een stijlvolle en sfeervolle uitstraling geven? Kies dan voor een ronde eiken salontafel van Van der Drift Meubelen. De eiken ronde salontafels zijn perfect om je kopje koffie en thee neer te zetten, maar ook handig als opbergruimte voor tijdschriften. Daarnaast gaat een eiken salontafel ook nog eens jaren mee. De salontafels van Van der Drift Meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Speels effect van een eiken salontafel rond

Een ronde eiken salontafel is de perfecte manier om het interieur een verfrissende look te geven. Rond staat erg mooi in het interieur. Het zorgt voor een speels effect en een gezellige sfeer. Een ronde tafel past perfect bij een hoekbank waardoor de ruimte wat meer opgebroken wordt. Het is belangrijk dat je de beschikbare ruimte goed opmeet zodat de salontafel niet te groot is en er genoeg loopruimte overblijft. Een eiken salontafel rond is een hele mooie toevoeging aan je interieur en zal de sfeer in je woning verbeteren.

Een ronde eiken salontafel van Van der Drift

Bij Van der Drift Meubelen vind je ronde salontafels in verschillende stijlen, maten en kleuren. Naast salontafels heeft Van der Drift ook andere bijpassende meubels van eiken, zoals dressoirs, wandkasten en eettafels. Alle houten meubels zijn gemaakt van duurzaam eiken en in Nederland geproduceerd.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.