100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Duurzame eiken meubels

Niet alleen de kledingindustrie heeft een grote impact op het milieu, ook de meubelindustrie kan er wat van. Door duurzame meubels aan te schaffen, wordt deze impact steeds kleiner. En aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn er ook steeds meer duurzame meubels te vinden.

Duurzame meubels van eiken

Een voorbeeld van duurzame meubels zijn meubels van eikenhout. Eikenhout is duurzaam omdat dit hout met de juiste verzorging wel 20 tot 25 jaar mee gaat. Daarnaast kan eikenhout goed tegen een stootje en beschadigt het niet zo snel. Als laatste is eikenhout een Europese houtsoort. Hierdoor heeft het hout niet de hele wereld afgereisd voordat het bij u in de woonkamer staat. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat meubels van eiken zeer duurzaam zijn.

Duurzame meubels bij Van der Drift Meubelen

Dat duurzame meubels niet saai of lelijk hoeven te zijn, bewijst Van der Drift Meubelen. Bij Van der Drift Meubelen vind je verschillende collecties van eikenhouten meubels. De smaakvolle meubels variëren van strak en minimalistisch tot stoer en robuust. Er is veel aandacht voor detail en er zijn vele extra opties wat betreft indeling en kleurkeuze.

100% Eiken ambacht uit Brabant
Altijd een dealer in de buurt
Direct een offerte op maat

Dealer worden?

Ben je geïnteresseerd in onze kwaliteitsmeubelen op maat en wil je samenwerken met Van der Drift Meubelen? Voor woonwinkels en projectinrichters zijn we met onze eigentijdse collectie van eiken meubelen een uitstekende partner.

Wil je meer weten over wat we je allemaal kunnen bieden? Maak een afspraak.